sábado, 18 de mayo de 2013

IMATGE CREATIVA


Funció de la imatge

Aquesta imatge creativa és un collage realitzat amb el programa Photoshop la qual, té la finalitat de ser portada d’una revista cultural.

Perquè l’hem triat

He triat fer aquesta imatge per què la seva finalitat és ser portada d’una revista. En aquesta podem veure una noia jove, ja que la revista podria ser per a joves artistes, una noia que està pensant i tinent idees al seu cap. Representa com un retrat de nosaltres mateixos avui en dia.

Anàlisi de la imatge

Anàlisi denotativa

En aquesta imatge es mostra una noia jove, pot ser estudiant, la qual literalment té papallones i peixos al seu cap. La noia és dibuixada en blanc i negre mentre que les seves idees i pensament són en color. Tota aquesta barreja d’esser humà  és representat sobre un fons blanc amb el qual s’entén bé cadascuna de les representacions dibuixades. La fotografia de la noia és realitzada des d’un pla central i la llum prové des d’un focus d’a dalt a la dreta. Podem observar una mica d’ombres imperfectes a la part esquerra del seu nas. La cara de la noia és una mica caricaturesca ja que a la vida real no pot tenir un ull més gran que l’altre, entre altres defectes representats a la imatge creativa.

Anàlisi connotativa

Pel que fa l’anàlisi connotatiu, no s’especifica cap lloc en concret de la imatge. És una fotografia treta d’internet la qual ha sigut retocada totalment amb el programa adient. Com he dit abans, la imatge és una mica caricaturesca ja que la meva intenció era que ningun se sentís al·ludit. He utilitzat la imatge de la dona per què penso que les dones donem moltes voltes al cap sobre la nostra vida, els nostres somnis, el estudis, el treball, la família, etc. També per això ella és representada en blanc i negre, d’aquesta manera transmet saturació, esgotament i podríem dir que una mica d’angoixa.  Els pensament i les idees en canvi són representats en color per tal que destaquin sobre la imatge i per demostrar que les nostres idees, desitjos, pensaments, somnis... són importants per a nosaltres. És una imatge amb dinamisme i moviment sobretot per aquestes representacions en color.
La meva idea era que aquesta imatge fos per una revista cultural per a joves artistes, amb la finalitat que pugui transmetre que tot allò que tenim al cap i que ens agradaria fer a la nostra vida, doncs ho féssim.


No hay comentarios:

Publicar un comentario